Begivenheder og festivaler

Vil du opleve musikalske, gastronomiske, sportslige eller andre spændende events, så er der rigeligt at vælge imellem på Fyn. Du kan bl.a. tage familien med på en af de mange kulinariske festivaler og få smagt på nogle af de specialiteter, Fyn har at byde på. Hvis I mere er til af få rørt arme, ben og dansefødder, er de mange sports- og musikbegivenheder en oplagt mulighed. 

Tinderbox Odense

Tinderbox

TINDERBOX er den nye danske musikfestival i europæisk klasse. I 2017 kan du bl.a opleve Die Antwoord, MØ, Lucas Graham, Kings of Leon, Phlake, Pet Shop Boys, Marin Garrix og mange flere. 

Heartland festival

Events på Fyn

Vi har håndplukket de største fynske events. Hvad enten du er til cykelløb eller intense musikoplevelser. Få overblikket her.

 

 

Danehof i Nyborg

Danehof i Nyborg

Den første weekend i juli summer hele Nyborg bymidte af ægte middelaldserstemning. Oplev riddere kæmpe i drabelige dyster og gå på opdagelse i det store middelaldermarked med madboder og underholdning for hele familien.

Heartland Festival

Heartland Festival på Egeskov

HEARTLAND FESTIVAL kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Festivalen løber af stablen i Egeskovs smukke slotspark. 

H.C. Andersen Festivals

H.C. Andersen Festivals omdanner hele Odenses byrum til et magisk univers i digterens ånd. Kreativitet er kodeordet, når alverdens kunstnere fortolker Andersen anno 2017. 

Harry Potter festival i Odense

Harry Potter Festival i Odense

Se Odenses gader forvandlet til Harry Potters magiske univers. Kom som en ægte troldmandslærling eller bliv det på festivalen. Oplev Diagonalstræde eller tag til Quidditchturnering.

Fyn lige nu

Sikr dig, at du ikke går glip af en spændende festival, en ny udstilling eller et godt kræmmermarked, når du besøger Fyn. Med denne kalender finder du nemt frem til, hvad der sker på øen.

Classic Days

Classic Days

Egeskov danner i år ramme om et nyt automobilevent for klassiske biler. Classic Days handler ikke kun om køretøjer, men også om historie, kultur og underholdning fra år 1900 og frem til år 1980.

Blomsterfestival

Blomsterfestival - Flora i alle farver

Til den årlige Blomsterfestival kommer du til at opleve noget helt specielt, når tusindvis af blomster og planter pryder de odenseansk gader. Farver, former og dufte så langt øjet og næsen rækker. En by i fuldt flor.  

Maritime events på Fyn

Vind i sejlene eller åren i hånden. Events som Fyns Rundt kapsejlads for bevaringsværdige træskibe giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på. Du kan nemlig melde dig som gast på flere af skibene. 

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond