Adventureparker på Fyn

Adventureparker på Fyn

Friluftsliv og adrenalinsus er der nok af i adventureparkerne. Her kan du svinge dig tværs gennem trætoppene i hæsblæsende fart og gennem udfordrende klatrebaner. Der er klatreruter i alle sværhedsgrader, så alle kan være med.

Gorilla Park

Gorillapark Svendborg er en helt ny klatrepark er beliggende i Stenstrup, 12 kilometer uden for Svendborg. Her har alle over 4 år mulighed for at komme ud og klatre på de forskellige baner. 

Banerne har forskellige sværhedsgrader, der går fra børnebane til de helt små og til Tarzanbanen, for dem der har mod på at kaste sig ud fra 12 meters højde.

Sikkerheden er i top og de gode instruktører hjælper dig på vej gennem banerne. Så slip hæmningerne og den indre gorilla løs i Gorillapark Svendborg.

Funky Monkey Park

Funky Monkey Park byder på udfordringer og oplevelser for alle aldersklasser med 9 klatrebaner og 16 svævebaner placeret i træerne fra 1/2 til 15 meters højde. På banerne bliver du udfordret med ikke mindre end 86 forhindringer i alle sværhedsgrader.

Funky Monkey Park er det idelle udflugtsmål for hele familien. Vælg de baner, der passer bedst til temperament, vovemod og lyst til udfordringer. Lad de mindste børn (fra 3 år) starte på banen placeret 1/2 meter over jorden, og overvej så, hvor højt du selv tør klatre.

Holstenshuus Klatrepark

Klatreparken på Holstenshuus består af tre baner af forskellig sværhedsgrad. Alt i alt er der mere end 3 timers oplevelser. Man starter starter typisk med den letteste bane og vil således blive mere og mere udfordret efterhånden. Når du til din "grænse" - er du velkommen til at starte forfra eller afprøve de dele af banerne, som du bedst kunne lide. Har du mod på det, ja så går du hele vejen og gennemfører alle tre baner. 

Løvens Hule

I Løvens Hule er der noget for alle aldre. Der er masser af hoppeborge, spillemaskiner, airhockey, karusseller og masser af andet sjov. Når indgangen er betalt, så er det hele gratis at prøve. Indgangsbilletten gælder hele dagen og man kan komme og gå som man vil. Man må gerne medbringe mad og drikke men kan naturligvis også købe guf og pølser i Cafeén.

Egeskov

Egeskov byder på utallige sjove udfordringer for store og små. I den gamle bøgeskov, der omkranser den smukke park, kan de eventyrlystne vandre 100 meter i 10-15 meters højde fra den ene smukke trækrone til den næste. Eller hvad med at prøve kræfter med Egeskovs 1.000 m2 store segwaybane med riddertema. Her bliver hesten skiftet ud med en tohjulet segway, som kan få pulsen op hos hele familien.

Del denne side

Funky Monkey Park

Andre sjove aktiviteter

Bowling & Gokart - Bowl ´n´ Fun

Idræt - Idræt i ferien med DGI Fyn

Sommercamps - Sjov i sommerferien