Sammen om Odense

Sammen om Odense

Foto: VisitOdense

'Sammen Om Odense' er det seneste skud på stammen af gode initiativer for at understøtte det fynske forretningsliv. Platformen skal ses som byens virtuelle butiksgade, der samler alle gode tilbud fra Odenses butikker, restauranter og kulturliv. Opret din virksomheds tilbud i dag!

Gourmet-take-away, udbringning af vin og salg af gavekort i massevis er bare nogle af de eksempler, der findes på kreative løsninger på corona-krisen blandt Odenses erhvervsdrivende. Kreativiteten er stor og nu har Odense Kommune i samarbejde med Odense Cityforening og Fynsk Erhverv taget initiativ til at samle alle tilbud i en virtuel butiksgade.

‘Sammen om Odense’ er en virtuel butiksgade, der understøtter lokale erhvervsdrivende ved at synliggøre tilbud på produkter og services i en tid, hvor det ikke er muligt at mødes fysisk. Portalen bindes op på en kampagne af samme navn og giver borgerne en mulighed for at støtte op omkring det lokale handels- og kulturliv.

Sådan opretter du din virksomhed:

Det er gratis at registrere din virksomhed og oprette tilbud på www.sammenomodense.dk. Alt hvad du skal gøre for at komme i gang, er at følge denne vejledning:

  1. Gå til www.sammenomodense.dk
  2. Klik på ’Tilmeld virksomhed
  3. Udfyld mailblanket med oplysninger om butiksnavn og kontaktinformationer, så bekræftes tilmelding ved returnering af mail
  4. Du modtager herefter en mailskabelon med flere detaljer til udfyldelse
  5. Udfyld mailskabelon og returner

Du kan også tilgå tilmeldingslinket direkte her

www.sammenomodense.dk lanceres fredag den 27. marts sammen med en informationskampagne af samme navn. Kampagnen kommer til at fungere på sociale medier og i pressen, og annonceres bredt ud via betalte annoncer og lokale personligheder med borgmester, Peter Rahbæk Juel i spidsen.

Odense Kommune opfordrer alle til også at støtte kampagnen personligt og opnå yderligere synlighed ved at benytte hashtagget #SammenOmOdense på indhold på sociale medier.