Gå til indhold
Destination Fyn_logo
Teknologi til konferencer

Bliv klædt på til ny teknologi i møde og eventbranchen

Foto: Destination Fyn

Invitation til masterclasses

Den teknologiske udvikling i møde- og eventbranchen går med lynets hast. Nye platforme, medier og teknologier ændrer format og behov for mange konferencer og events – en udvikling, der kun er blevet mere markant under covid-19-krisen. Destination Fyn vil derfor over de kommende måneder afholde seks masterclasses, der hver især sætter fokus på et aktuelt teknologitema, og som klæder dig og din virksomhed på til den ny virkelighed

Formålet er at give dig som deltager de bedst mulige forudsætninger for at bruge de nye teknogier, så de skaber værdi for jeres kunder, og højner deltager- og gæsteoplevelsen. Vores mål er, at du går fra de forskellige masterclasses med konkrete værktøjer, som gør en forskel for lige netop dine arrangementer og dine kunder.

Målgruppen er mødesteder, hoteller, arrangører, attraktioner og andre, der arbejder med teknologi i deres forretning.

Masterclasses er følgende:

  • Digital mødestyring - skab værdi med digitale værktøjer, torsdag d. 5. november 2020 kl. 8.30-12.00 på Hotel Faaborg Fjord. Er afviklet

 

  • Virtuelle site visits og venuefremvisninger, torsdag d. 3. december 2020 kl. 8.30-12.00 på Frederik VI´s Hotel. Er afviklet

 

 

  • Webinar: Teknologi i møde-, event- og oplevelseserhvervet – hvad har vi lært efter et år med corona?, torsdag d. 4. marts 2021 kl. 13.00-15.15. Program og tilmelding >
     

Programmet for hver masterclass har følgende fokus:

  • The why: Hvad kan teknologien og hvorfor er den relevant?
  • Caseeksempler: Oplæg og inspiration fra danske og internationale aktører, der har erfaring med teknologien.
  • Tekniske aspekter: Hvordan fungerer teknologien i praksis, hvad er dens features såvel som muligheder og begrænsninger?
  • Implementering: Hvordan kommer man i gang, hvordan sikres forankring, hvad er økonomien?

 

Se programmet for hver enkelt masterclass via linkene herover. BYMA ved Michaela Andersen er facilitator på de seks masterclasses.

Deltag på en enkelt, flere eller alle masterclasses – kom og vær med på de emner, som er relevante for dig. Deltagelse koster 250 kr. per masterclass, som er med til at dække udgifter til forplejning og lokaleleje. Tilmeld dig via linkene herover ved de enkelte masterclasses. Vi sikrer rammer, der tager hensyn til covid-19-situationen og tager forholdsregler, der følger myndighedernes anbefalinger.

For spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Destination Fyns Morten Olstrup, mool@destinationfyn.dk / 23 63 80 36.

 

Destination Fyns arbejde med teknologi i møde- og eventbranchen bliver understøttet med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Foto:Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Del dine fynske øjeblikke med os: