Classic Days

Den 1. september 2018 inviterer Egeskov for tredje år i træk veterankøretøjsejere fra ind- og udland til Egeskov Classic Days, Danmarks mest stilfulde garden party. Du kan komme og præsenterer dit veterankøretøj i den prisbelønnede have på Egeskov.

Til Classic Days vil der udover de mange veterankøretøjer, udsmykning og stemning være aktiviteter, konkurrencer, boder og underholdning i vaskeægte veteranstil. Oplev blandt andet Concours d’Elegance på slotspladsen, hvor din bil kan blive udvalgt eller hold øje med vores modescouts, som går rundt på pladsen og spotter de bedste klædte og iscenesættelse.

Du har en enestående chance for, at se nogle af verdens mest sjældne historiske køretøjer. Besøg f.eks. ”Pearls in the Park” eller ”Memory Lane” på slotsøen, hvor der præsenteres biler med en særlig historie.

Veterankøretøjerne budstilles tematisk på festivalpladsen, hvor du som ejer bliver en del af oplevelsen. Her er det muligt at iscenesætte og iklæde sig tidstypisktøj.

Nostalgi Camping er området hvor campinglivet udleves til mindste deltalje anno 1950 til 1970’erne. På dette område er det muligt at overnatte med ældre campingvogn, autocamper eller combicamp.

Classic Days handler ikke kun om køretøjer, men også om deres historie fra år 1900 og frem til 1980. Historien bliver levende med de mange autentiske køretøjer og deltagerne.

Egeskov byder på en hel dags aktivitet, med gåture i de mange prisvindende haverum, kæmpe KOMPAN legeplads for børn og barnlige sjæle, Tree Top Walking, opdagelse på slottet og de mange udstillinger med veteranbiler, - fly og – motorcykler.

Fakta:

 • 1 dags pris: 160 kr. inkl. en ledsager fra lørdag 1. september
 • Helt eksklusivt adgang til Drivers Lounge
 • Mulighed for at deltage i køreture
 • Nostalgicamping: 350 kr. inkl. en ledsager og campingovernatningsplads fra fredag den 31. august kl. 17.00 og med adgang til Egeskov lørdag og søndag.
 • Yderligere ledsagere betaler almindelig dagspris voksne 190 kr./børn 110 kr.

Del denne side

Opdateret af:

Faaborg Turistbureau hara@fmk.dk
 

Kontakt

Adresse

Egeskovgade 18
ved Egeskov
5772 Kværndrup

Telefon

+45 62271016

Fakta

 • Type

  • Show
  • Udstilling
  • Anden begivenhed

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.488383608733
Latitude : 55.176957435442