Havets magi på Fjord&Bælt / Højsæson

Fjord&Bælt i Kerteminde | Et hav af oplevelser under overfladen

På Fjord&Bælt kan man komme med til en verden af unikke oplevelser med havets dyr. Her tilbydes dagligt overraskende og interessante præsentationer med marsvin og sæler, hvor man samtidig kan opleve forskning på helt tæt hold. Fjord&Bælt er stedet for oplevelsesfortællinger, der både beriger og gør en klogere på havets blå univers. Man kan klappe en krabbe, kilde en søstjerne, føle en fladfisk og gå tørskoet på opdagelse på havbunden. På Fjord&Bælt må man se med fingrene!  

Oplev det fantastiske liv under overfladen på Fjord&Bælt, når du bl.a. ser de smukke unikke marsvin eller de legesyge sæler. Bliv draget af de levende fortællinger, hold en krabbe, følg en tangnåls færden og bliv fascineret og overrasket af det dyreliv, du ellers er så bekendt med. Nyd familiesamvær i skønne omgivelser og få oplevelser der gør indtryk!

Denne billet er gældende i højsæsonen, som er i følgende perioder:
13/4-22/4
29/6-31/8
12/10-20/10

Hvis du istedet ønsker en billet til lavsæson, kan du købe den her

Booking

Havets magi på Fjord&Bælt / Højsæson

Antal 140,00 DKK

Børnebillet Fjord&Bælt / Højsæson

Antal 70,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Fjord&Bælt

Fjord&Bælt er en kombineret turistattraktion og forskningsinstitution beliggende ved indsejlingen til Kerteminde Fjord. Hovedattraktionen er stedets marsvin, hvor Fjord&Bælt er et af de ganske få steder i verden, man kan se disse hvaler tæt på. Marsvinene indgår som en naturlig del af centrets formidlingstilbud, men de overvåges også af forskere fra hele verden, som bl.a. gennemfører adfærdsforsøg over lange perioder.
Kontakt

Telefon: 6532 4200
E-mail: post@fjord-baelt.dk
Hjemmeside: www.fjordbaelt.dk