Tandemspring

Overskrid dine egne grænser og oplev det ultimative sus når du falder frit. Hos Faldskærmsklubben Center Jump er du i trygge hænder. Vi tilbyder erfarne tandem-udspringere og udstyret er i top. Du bliver fastgjort til din tandem-makker og så længe du gør som han siger, er det eneste du ellers skal gøre, at nyde den fantastiske udsigt og suset fra det frie fald. Og du er garanteret en oplevelse du aldrig glemmer.

Når du har købt dit tandemspring, så gå til: http://www.center-jump.dk/book-tandemspring/ og book en tid der passer dig. Der tilbydes udspring hele året. Vi anbefaler at man booker min. 48 timer inden man ønsker at springe.

Tandem-spring er meget vejrfølsomt, og hvis vejret er dårligt, dvs blæst på over 10 m/sek, eller meget tæt skydække, så aflyses dagens spring og vi finder sammen en anden dato der passer dig.

Hvis du udfører et tandemspring med video har du din egen videospringer med på himlen der sørger for en video i fuld HD kvalitet af hele springet. Der vil være interview før og efter springet samt hele det frie fald. En god måde at dele oplevelsen med venner og familie.

Varighed: Ca. 1 time fra ankomst i lufthavnen til du atter står på jorden.

Alderskrav: 18 år ellers med forældremyndighedsindehavers underskrift, hvis under 18 år. Hvis under 18, så kontakt Center-Jump inden du bestiller, for at får chekket højde/vægt.

Husk: Praktisk tøj og sko, gerne kondisko.

Mødested: H.C. Andersen Airport.

Sikkerhed: CenterJump leverer alt sikkert udstyr. Du skal være ved godt helbred, og helst veje under 100 kg.

Gyldighed: Voucheren er gyldig 24 måneder fra købsdatoen.

Booking

Tandemspring

Antal 2.300,00 DKK

Med video

Antal 600,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Odense Faldskærmscenter

Tandemspring med faldskærm, Mærk suset under det frie fald.
Faldskærmsklubben Center Jump holder til på HCA Airport i Odense. Vi er en frivillig forening der tilbyder tandemspring og uddannelse til solo springer.
Tandemspring giver dig mulighed for at mærke det frie fald, og se fyn fra oven. En oplevelse man husker. Se mere på www.center-jump.dk
Se mere på www.center-jump.dk
Kontakt
Odense Faldskærmscenter
H.C. Andersen Airport
Lufthavnsvej, Beldringe
Odense N 5270
www.center-jump.dk
Åbningstider
Klubben er åben hver tirsdag fra 17.00 til sol nedgang samt første og tredie weekend i måneden.
Vi er dog altid fleksible i forhold til at arrangere dit spring, når du kan.