I Morten Korchs Fodspor - bustur

Ta’ med på en hyggelig bustur! Vi starter i Bogense og kører rundt på Nordfyn i forfatter Morten Korchs fodspor. Sammen med en dygtig guide kører vi forbi flere slotte og herregårde,  inden vi kommer til Museum Morten Korch i Fyllested Gl. Vandmølle. Her ser vi mange effekter fra Morten Korchs liv og historie. Derefter kører vi  til Kærsgaard Gods, hvor vi ser en af Danmarks allerstørste samlinger af gamle hestevogne og kareter samt en imponerende samling af landbrugsredskaber fra Morten Korchs tid. Vi kører i bussen ad små snoede veje, hvor Morten Korch tog sin hustru med på hestevognstur, langs smukke idylliske landsbyer og fynsk natur. Vi gør holdt i den smukke Kongsdal Have, hvor vi nyder kaffe og kringle og en rundtur, inden turen går hjemad til Bogense. 

Turen varer fra kl. 12.00- ca. 17:30. 

Mødested: Busholdepladsen foran Rema1000, Vestergade 11-13, 5400 Bogense

Der er ture d. 18. juli og 1. august 2019.

Billetten kan ikke refunderes

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at medbringe printet billet på turen. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon eller tablet.

Booking

I Morten Korchs Fodspor - bustur

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 260,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

VisitNordfyn

VisitNordfyn informerer om og udbyder forskellige ture i området
Kontakt
E-mail: info@visitnordfyn.dk
Telefon: +45 64 81 20 44

Åbningstider
Kontakt os for yderligere oplysninger.