Segway Langeland - Segway Sightseeing

5 minutters træning er alt, hvad der skal til, før du er klar til at at tage med vores instruktør ud og opleve Langeland på Segway.Turen går ad de små veje, markveje, skovstier og et smut ned på stranden, i mens vi fortæller historier og anekdoter fra området. Turen varer ca. 1 time og er 7 km lang. Sjov og anderledes måde at opleve den langelandske natur.

VIGTIG INFO: Når du har købt din billet, skal du ringe til Segway Langeland og aftale dato og tidspunkt for Segway turen. 

Booking

Segway Langeland - Segway Sightseeing

Antal 300,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Segway Langeland

Hos Segway Langeland kan hele familien køre Segway sammen på vores 17.000 m2 bane, eller du kan tage med vores instruktør ud og opleve den langelandske natur på en sjov og anderledes måde, når vi inviterer på Segway Sightseeing. Vi kører også ud med vores Segways i hele landet, hvis du kunne tænke dig at køre Segway til jeres næste firmatur, sommerfest, fødselsdag, konfirmation, blå mandag eller polterabend. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.
Kontakt
Sønderskovvej 2
Bøstrup
5953 Tranekær
Tlf: +45 30 35 49 29
www.segwaylangeland.dk
info@segwaylangeland.dk