Lær at tegne svampe.

Javel – man kan meget med et kamera i dag, men er der noget som en flot tegnet svamp? Har du altid selv haft lyst til at prøve, så er chancen der nu. Vores lokale illustrator, Lene Bøg Jørgensen, der i mange år har tegnet svampe, vil undervise i kunsten at tegne en svamp. Lene tegner selv nogle fantastisk flotte og levende svampe, så mon ikke hun kan lære et trick eller to fra sig? Tag selv svampe med – eller snup en fra udstillingen. Kurset tager udgangspunkt i blyants- og sort/hvid-tegninger, men har du lyst, er du meget velkommen til at medbringe dine egne farveblyanter.

Pris: 75 kr. inkl. materialer. Maks. 10 deltagere.

Dato: Søndag d. 29/9 - 2019 kl. 11.00-13.00
Sted: Levins Hus. Vestergade 3, 5600 Faaborg

Booking

Lær at tegne svampe.

Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Trente Mølle

Trente Mølle naturskole tilbyder mange forskellige aktiviteter og undervisning inden for biologi, miljø og friluftsliv. Vi tilstræber at undervisningen er en god blanding af teori og praksis, vi lægger dog vægt på at så meget af undervisningen og aktiviteterne som muligt foregår ude i felten.
Arrangør:
Trente Mølle
Trentevej 7
5672 Broby

Webside:www.trente.dk