Long Liit Woon om svampe og sorg

Foredrag om sorgarbejde og om at genfinde livsglæden i naturen.

Hvordan fortsætter man livet efter pludseligt at have mistet sin livsledsager? For Long Litt Woon blev stien tilbage til livet en rejse ind i svampenes verden. Hør hendes medrivende fortælling om, hvordan udforskning af naturen og fascination af svampe på næsten terapeutisk vis forandrede hende, hjalp hende gennem livskrisen og gjorde hende en hel del klogere på svampe. 

Foredraget henvender sig til alle, der er optagede af naturen, og hvordan den kan bruges terapeutisk.

Long Litt Woon (f. 1958, Malaysia) er antropolog, svampekender og forfatter. Hun rejste til Norge som udvekslingsstudent og forelskede sig i en nordmand, som hun giftede sig med. Long Litt Woon er stadig bosat i Oslo og hendes bog er oversat til mange sprog, bl.a. engelsk, tysk, italiensk, fransk og finsk. Hun rejser rundt i verden og holder foredrag om sin bog, og kommer nu også til Sydfynske Svampedage. Foredraget er på norsk (bokmål).

Pris: 75 kr.
Tilmelding og billetter på: https://www.visitfaaborg.dk/faaborg/sydfynske-svampedage

Booking

Long Liit Woon om svampe og sorg

Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Trente Mølle

Trente Mølle naturskole tilbyder mange forskellige aktiviteter og undervisning inden for biologi, miljø og friluftsliv. Vi tilstræber at undervisningen er en god blanding af teori og praksis, vi lægger dog vægt på at så meget af undervisningen og aktiviteterne som muligt foregår ude i felten.
Trente Mølle Trentevej 7 5672 Broby www.trente.dk