Afiara String Quintet

Den canadiske strygekvintet fra Toronto er egentlig en kvartet, men til dagens koncert er ensemblet blevet til en kvintet.

Afiara-strygekvartettens fire faste, unge musikere, som stammer fra hhv. Canada og USA, er aktuelt bosatte i Toronto, idet de er ”Fellowship Quartet” på The Royal Conservatory of Music, et af verdens absolut førende musikkonservatorier.

Kvartetten, der i dag består af Valeri Li og Timothy Kantor, violiner, Eric Wong, bratsch, og Adrian Fung, cello, har spillet i mange prestigefyldte koncerthuse verden over, herunder Carnegie Hall, Kennedy-centret, Alice Tully Hall på Lincoln Center, Library of Congress i Washington DC, i Wigmore Hall i London, Esterhazy-palæet i Østrig, Prinzregententheater i München og Muziekgebouw i Amsterdam.

Ud over adskillige andre priser vandt Afiara-kvartetten den prestigefyldte Szekely-pris for den bedste opførelse af et værk af Beethoven i Den internationale strygekvartetkonkurrence i Banff i 2010.

Aftenens program:

W.A. Mozart: Strygekvintet i g-mol, KV 516
Carl Nielsen: Strygekvintet i G-dur, CNW 59
Pause
Johannes Brahms: Strygekvintet nr. 2 i G-dur, opus 111

Booking

Afiara String Quintet

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 100,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Vor Frue Kirke, Nyborg

Vor Frue Kirke i Nyborg er en stemningsfuld og meget smuk kirke med en fantastisk lyd. Kirken er en del af Nyborgs hyggelige og historiske middelaldercentrum, og stammer fra Dr. Margrethe I tid. Kirken har i de senere år fået tilføjet bl.a. et nyt altervindue af kunstneren Maja Lisa Engelhardt, der giver et fantastisk lys i kirken, og som skifter dagen igennem. Vor Frue Kirke i Nyborg, er en kirke der er perfekt til smukke og stemningsfyldte koncerter.
Kontakt
Spørgsmål vedr. billetsalg besvares på:
Tlf. 6333 8090