Aftenvandretur på Øhavsstien – Etape 1

På 5 aftener i løbet af sommerhalvåret tager vi hele Øhavsstien i Faaborg-Midtfyn Kommune. Arkæolog Poul Baltzer Heide fra Øhavsmuseet Faaborg og naturvejleder Leif H. Sørensen fra Trente Mølle Naturskole vil på hver tur øse ud af deres viden om områdets kultur- og naturhistorie. På første del af turen kommer vi bl.a. forbi Falsled-dysserne, middelalderherregården og det moderne principlandbrug Stensgård og den gamle jernbane mellem Faaborg og Assens. Undervejs vil der blive fortalt om den natur vi møder på vejen og her i april kommer det givet til at bl.a. at handle en del om de første forårsblomster.


Turlængde ca. 8 km.
Målgruppe: Alle
Mødested: Falsled Havn

Dato: Mandag d. 23. april
Tid start: 17:00
Tid slut: ca. 21.00

Tilmelding: senest 20. april

Arrangør:  Øhavsmuseet  og Trente Mølle Naturskole
Turledere: Poul Baltzer Heide og Leif H. Sørensen

 

Noter: På mødestedet, samles vi i halvdelen af bilerne og kører til Håstrup hvorfra turen starter.  Når vi når målet kører de parkerede biler os alle sammen tilbage til start stedet.  Medbring madpakke, der bliver mulighed for at indtage den undervejs.

Booking

Aftenvandretur på Øhavsstien – Etape 1

Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Trente Mølle

Trente Mølle naturskole tilbyder mange forskellige aktiviteter og undervisning inden for biologi, miljø og friluftsliv. Vi tilstræber at undervisningen er en god blanding af teori og praksis, vi lægger dog vægt på at så meget af undervisningen og aktiviteterne som muligt foregår ude i felten.
Trente Mølle Trentevej 7 5672 Broby www.trente.dk