Foredrag: Nyborg Slot genrejst

Første foredrag i en række af fire, der beskriver slotsprojektet Nyborg Slot.

(Reservér plads - scroll ned på siden)

Lars Juel Thiis & Janus Møller Jensen

Efter en generel indledning til projektet og foredragsrækken ved afdelingsleder Janus Møller Jensen, vil arkitekt Lars Juel Thiis sætte Slotsprojektet ind i en større sammenhæng. Hvordan er arkitekturens bærende tanke opstået, hvorfra kommer inspirationen og hvad er det for en stemning vi kan forvente på den nye Slotsholm.

Slotsprojektet i Nyborg er et enestående projekt, der skal gøre historien og de bevarede dele af Nyborg Slot tilgængelige og begribelige ved at genskabe konturerne af det store oprindelige anlæg. Det omfatter ikke blot en gennemgribende restaurering af den bevarede Kongefløj, men også tilføjelse af en helt ny udstillingsfløj, en ringmur, en ny broforbindelse til slottet og ikke mindst en forhøjning af det store tårn, Vagttårnet, til 22 meter.

Kom og hør om tankerne og ideerne bag projektet og hvordan de realiseres i en spændende foredragsrække.

Book plads til de øvrige foredrag her:

Der er begrænset antal pladser og unummererede siddepladser i byrådssalen på Nyborg Rådhus. Der serveres kaffe, te og kage til foredraget.

Booking

Foredrag: Nyborg Slot genrejst

Antal 0,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Østfyns Museer Nyborg

Østfyns Museer i Nyborg er Nyborg Slot og Borgmestergården.
Borgmestergården: Slotsgade 11, 5800 Nyborg
Nyborg Slot: Slotsgade 34, 5800 Nyborg

Tlf.: 65 31 02 07
e-mail: nyborgslot@ostfynsmuseer.dk
www.nyborgslot.dk
Se venligst åbningstider for museer samt ifm. aktiviteter og events på vores hjemmeside www.nyborgslot.dk for både Borgmestergården og Nyborg Slot.