Book en fynsk cykelguide

Visitfyn og Guideservice Fyn tilbyder cykelguides til ture rundt på Fyn og Øerne. Det er muligt at booke fra en time og indtil flere dage hvor guiden guider rundt. 

Booking

Book en fynsk cykelguide

Antal 945,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Guideservice Fyn

Guideservice Fyn administreres af VisitOdense og har over 40 guider tilknyttet, hvilket betyder vi kan tilbyde guideservice på mange forskellige sprog - bl.a. på dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, hollandsk, japansk, kinesisk, russisk, polsk, rumænsk m.fl. De 40 guider betyder at vi altid kan finde den rigtige guide til dig eller din gruppe, og det synes vi er meget vigtigt. Det betyder ligeledes at vi har kapacitet til at tage os at store grupper, som for eksempel er nødvendigt ved krydstogtsanløb. Vi har speciale i Fyn, men guider også løbende udenfor for Fyn. Vi arrangerer også halvdags-, heldags- eller flerdagesophold for grupper. Vi har rigtigt mange færdige forslag liggende til inspiration, som du er meget velkommen til at kontakte os og få tilsendt udsnit af. Endvidere tilbyder vi tolkeservice og transferservice.
Kontakt
For spørgsmål, kontakt:
VisitOdense
Vestergade 2, 5000 Odense C
Tlf. 63 75 75 20
Email: otb@visitodense.com