Heldags havkajaktur til Æbelø

Tag med på en fed heldagstur til Æbelø i havkajak. Oplev den skønne natur i og udforsk den øde ø ud for den nordfynske kyst.

Området huser masser af fugleliv – man kan være heldig af og til at se en havørn komme glidende hen over himlen. Der er også gode chancer for at se marsvin og sæler.

Æbelø byder på dejlige strande, enestående natur, idyllisk skov og smukke sletter, hvor man kan se de mufloner og dådyr, der bor på øen nu.

Hver onsdag i ugerne 25-31 tilbyder vi en havkajaktur til Æbelø (hvis vejr, vand og vind tillader det).

Turen starter med lidt øvelser på vandet og en introduktion til sejlads med havkajak, hvor alle bliver trygge ved kajakken, denne introduktion tager ca. 30 min. Man lærer bl.a. om at redde hinanden, hvordan man med enkle teknikker kan manøvrere med en havkajak og hvordan man undgår at blive for træt og øm af roningen.

Vi mødes på p-pladsen ved Nørrebystrand 10, 5400 Bogense kl. 10.00.

Turen til Æbelø tager ca. 2 timer (alle deltagere følges HELE vejen tur/retur), herefter vil der være mulighed for at spise jeres medbragte madpakker og udforske øen på egen hånd. Vi sejler retur ca. kl. 14.30 og forventer at være i land igen senest kl. 17, hvor vi hjælpes med at pakke kajakkerne på traileren.

Tilmelding påkrævet via denne bookingportal eller ved at kontakte os direkte. Der skal være min. 5 personer tilmeldt, før turen bliver til noget. Ved tilmelding oplyses vægt så vi kan have svømmeveste med i de rigtige størrelser.

Forudsætning for deltagelse i turen er, at du kan svømme min. 200 meter.

Turene foregår onsdag d. 20. og 27. juni, den 4., 11., 18., 25. juli samt 1. august 2018 kl. 10.00 – ca. 17.

Pris: 450 kr. pr. person.

Vi medbringer: Dobbeltkajakker, pagajer, svømmeveste og godt humør.

Du medbringer: en madpakke, drikkedunk med vand, tøj der må blive vådt og godt humør.

Kom og vær med – det bliver FEDT og vådt :)

Booking

Heldags havkajaktur til Æbelø

Vælg et tidspunkt herover.
Antal 450,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Strandlykken Kajak og Stand up paddling

Kajak og SUP udlejning samt guidede ture.
Kontakt

Strandløkkevej 4

Åbningstider

Se mere på: www.strandlykken.dk