Nyborg Destilleri - 1 prs. rundvisning med smagsprøve - voucher

Træd ind i whiskyens verden. Kom på rundvisning i destilleriets produktion, hør hvordan man laver whisky, gin og rom - og nyd til slut en smagsprøve af én af destilleriets produkter.

I over 125 år blev rigets tog repareret i disse haller, inden de blev lavet om til det, der i dag er Danmarks største mikro-destilleri. Stedets sjæl er holdt i live, hvor murene stadig bærer præg af årtiers hårdt arbejde, og et gammelt lokomotiv med ladvogn lastet med whiskytønder pryder en af hallerne.

De gamle porte til værkstedet er udskiftet med store vinduer, så det første syn, der møder dig, er destilleriets store destillationsapparater i kobber.

Køb en voucher, der giver adgang til rundvisning for 1 person herunder. Ønsker du i stedet at købe en voucher til rundvisning for 2 personer, 3 personer eller 4 personer, klik på det antal personer du ønsker at købe til. For grupper på 5 eller flere personer, kontakt venligst Nyborg Destilleri direkte.

Voucheren er gyldig indtil udgangen af maj 2018. For at indløse voucheren du køber nu, skal du inden rundvisning, booke eksakt dato og tid direkte hos Nyborg Destilleri.

På gensyn på Nyborg Destilleri.

Booking

Nyborg Destilleri - 1 prs. rundvisning med smagsprøve - voucher

Antal 150,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Nyborg Destilleri

Destilleriet ligger i statsbanernes gamle togværksteder ved havnen i Nyborg. Hallerne er alle blevet totalrenoveret og indeholder ud over produktion, også en økologisk restaurant, en café og en butik med destilleriets egne produkter.
Kontakt
Nyborg Destilleri
Holmens Boulevard 11
5800 Nyborg
Hjemmeside: www.nyborgdestilleri.com
Tlf.: +45 6988 4433
Åbningstider
Nyborg Destilleri tilbyder rundvisninger hver onsdag-søndag.
Der er to rundvisninger pr. dag – kl. 11.30 og kl. 16.30.