Naturama - fra havets dyb til himmelske højder / Lavsæson

Naturama er Fyns moderne naturhistoriske museum.

Her kan du opleve Danmarks og Nordeuropas natur sat i scene med imponerende lyssætninger, livagtige lydbilleder og smukke naturfilm. Du kommer helt tæt på alle de dyr, der er eller har været del af den danske natur til lands, til vands og i luften.

Se, hvordan sulen kaster sig ud fra svimlende højder for at jage sit bytte. Stå ansigt til ansigt med en sulten isbjørn. Eller lyt til hvalernes sang.

Naturama, der ligger i Svendborg på Sydfyn, rummer både faste og skiftende udstillinger. I weekender og ferieperioder bliver der arrangeret rundvisninger, shows og aktiviteter for både børn og voksne.

Ny særudstilling i 2018: Microsculpture - GIGANTISKE insektportrætter af Levon Biss

Denne billet er gældende i lavsæsonen, som er udenfor skolernes ferie.

Læs mere på Naturama.dk

Børn og unge (0-17 år): Gratis
Naturama Årskort: 229 kr. (skal købes v/indgangen)

Køb billet til Højsæson her.

Vis gyldigt BroBizz ID-kort eller max. 7 dage gammel kvittering ved indgangen og få 20% rabat på op til 7 entrébilletter samt hjemtursbilletten til kun 144 kr. Læs mere her.
OBS: Gælder kun ved køb ved indgangen og IKKE online.

Booking

Naturama - fra havets dyb til himmelske højder / Lavsæson

Antal 110,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Naturama

Naturama - Moderne naturhistorie.
Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle iscenesat i et naturteater med lys, lyd og film.
Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kronhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin. Stig til vejrs og bliv fascineret af mere end 500 fugle. Vil du med på natureventyr?
Kontakt
Naturama
Dronningemaen 30
5700 Svendborg
62210650
post@naturama.dk
Åbningstider
Naturama har åbent:
17. februar – 30. december 2018.
Tirsdag-søndag kl. 10.00-16.00.
I skoleferier: Mandag-søndag kl. 10.00-17.00.