Påske og forår på Fyn

Forår. Endelig! Vi glæder os over de lysere dage og de små livstegn fra alt det, der kribler og krabler derude. Den fynske natur kalder. Og man kan kun blive glad af en travetur i skoven eller ved havet. Sæt prikken over i'et med besøg på et af de mange gode fynske spisesteder. Pak familien og brug påsken eller en af forårets andre fridage på Fyn. Vi har håndplukket lidt af alt det gode, du kan opleve. 

Odense Zoo rød panda

Røde pandaer og kæmpe kænguruer i Odense ZOO

Gør dig klar til nye vilde oplevelser i ZOO, når der til påske åbnes to nye store anlæg til røde pandaer og kæmpekænguruer. Træd direkte fra gadens larm ind på den nye forplads i den grønne oase.

Valdemars slot

Åbningen af Valdemars Slot

Valdemars Slot slår dørerne op i påsken og du kan booke guidet fortælling og påskefrokost! 

påske lørdag Ærø

Påskelørdag på Ærø

Ærø byder gæster fra nær og fjern hjertelig velkommen i påsken. Ingen steder i kongeriget Danmark fejres påsken med samme maner. Kom og kog et æg! 

Påske og forår i Odense

Foråret er en smuk årstid og Odense er ekstra fin med alle de grønne parker, åen, forårsblomster og folk der slikker sol på bænke overalt.

Egeskov

Egeskov åbner for ny sæson d. 29/4-17

Egeskov hår slået dørene op for en ny sæson. Besøg slottet og nyd forårssolen i de smukkeste omgivelser. 

Thomas Tog besøger Odense

Thomas tog på Fyn d. 11/05/2017 - 14/05/2017

I pinsen, den 15.-18 maj, besøger det store Thomas Tog Danmarks Jernbanemuseum. Han er kendt fra bøger og film, men i Odense kan du opleve ham i virkeligheden

Chokolade fra Summerbird

Følg Den Fynske Chokoladerute

Følg Den Fynske Chokoladerute

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond