Oplev Fyn i efterårsferien

Pak eventyrlysten i rygsækken og drag på en begivenhedsrig efterårsrejse på Fyn. Tag til Halloween på Egeskov Slot, leg prinsesse for en dag, få et drys Harry Potter-magi, tag ud i naturen, eller vent til mørket falder på, og snig dig ud på rædselsvækkende eventyr. Her er masser af oplevelser, der vil gøre dit efterår til noget helt særligt. 

Kig med og planlæg dit eget eventyr. Vi har oplevelser nok til flere dage.

 

Pak eventyrlysten i rygsækken og drag på en begivenhedsrig efterårsrejse på Fyn.
Harry Potter festival i Odense

Harry Potter Festival i Odense

Se Odenses gader forvandlet til Harry Potters magiske univers. Kom som en ægte troldmandslærling eller bliv det på festivalen. Oplev Diagonalstræde eller tag til Quidditchturnering.

Efterår i Odense

Efterår i Odense

Sving tryllestaven til årets Harry Potter Festival, oplev nogle af verdens dygtigste badmintonstjerner i kamp til Denmark Open, eller få dine sanser vækket til årets sanseudstilling på Brandts. 

 

Odense er spækket med underholdende tilbud for hele familien i uge 42.

Horrornights Valdemars Slot

Horrornights på Valdemars Slot

Vov dig ud i en gennemført hårrejsende oplevelse, når hvileløse sjæle og uhyggelige monstre vækker skræk og rædsel på Valdemars Slot. Hele aftenen lige til midnat kan du opleve horrorzoner som Hell Harbour, Insane Asylum og Lord of the Vampires.

Bøsøre Strand Feriepark efterårsferie

Efterårsaktiviteter på Bøsøre Strand Feriepark i uge 42

Bøsøre Strand Feriepark byder på spændende aktiviteter for hele familien i uge 42 - Deltag i et uhyggeligt natteløb, se spøgelsesfilm i biografen eller tag på diskotek! 

Overnat i telt på Fyn

Find overnatning på Fyn

Efterårsferien på Fyn har så meget spændende på plakaten, at du måske får brug for en overnatning. Kig her, hvad enten du er til hotel, bed & breakfast eller camping. Vil du gerne i kontakt med naturen, så er et arkitekttegnet shelter måske sagen? 

mærkelig togbilletter Danmarks Jernbanemuseum

Odense Jernbanemuseum: Løs mysteriet

Syv mærkelige togbilletter er fundet under en gammel billetautomat. På billetterne står der: Hansen og Jensen, jernbanespøgelser. Kan du løse mysteriet om de syv mærkelige togbilletter? 

Piger på islandske heste

Ridelejr på Sydfyn

Grib tøjlerne, og lad efterårsferien blive en galoperende oplevelse. Hop på en islandsk hest, og nyd tølteture gennem De Fynske Alper og til sydfynske strande.