Oplev Fyn i efterårsferien 2015

Pak eventyrlysten i rygsækken, og drag på en begivenhedsrig efterårsrejse på Fyn. Læg fx vejen forbi en samling knivskarpe hajtænder, leg prinsesse for en dag, få et drys Harry Potter-magi, tag ud i naturen, eller vent til mørket falder på, og snig dig ud på rædselsvækkende eventyr. Her er masser af oplevelser. Både af den hyggelige og den uhyggelige slags.

Kig med og planlæg dit eget eventyr. Vi har oplevelser nok til flere dage.

 

Efterårsferie på Fyn er fyldt med skægge og lidt uhyggelige oplevelser for børn

Syv mærkelige togbilletter er fundet under en gammel billetautomat. På billetterne står der: Hansen og Jensen, jernbanespøgelser. Kan du løse mysteriet om de syv mærkelige togbilletter? 

Sving tryllestaven til årets Harry Potter Festival, oplev nogle af verdens dygtigste badmintonstjerner i kamp til Denmark Open, eller dyk ned i hajernes fascinerende verden. Odense er spækket med underholdende tilbud for hele familien i uge 42.

Vov dig ud i en gennemført hårrejsende oplevelse, når hvileløse sjæle og uhyggelige monstre vækker skræk og rædsel på Valdemars Slot. Hele aftenen lige til midnat kan du opleve horrorzoner som Hell Harbour, Insane Asylum, Lord of the Vampires.

Mærk aftenstemningen i ZOO, når græskarlygternes skær lyser haven op til Halloween. Det bliver hyggeligt - og uhyggeligt! Mød kriblende kravl, giv græskarmad til dyrene, smag selv en melorm eller måske en zoombiekødsburger?

Grib tøjlerne, og lad efterårsferien blive en galoperende oplevelse. Hop på en islandsk hest, og nyd tølteture gennem De Fynske Alper og til sydfynske strande.

I efterårsferien er der masser at opleve på Østfyns Museer!

Efterårsferien på Fyn har så meget spændende på plakaten, at du måske får brug for en overnatning. Kig her, hvad enten du er til hotel, bed & breakfast eller camping. Eller måske du kunne tænke dig at overnatte på et ægte slot?

Del denne side