Jul på Fyn

Julen på Fyn er noget helt særligt. Mange af de eventyrlige slotte og herregårde pynter op og byder indenfor til stemningsfulde julemarkeder på hele øen. Besøg det charmerende H.C. Andersen Julemarked i Odense, Egeskov Julemarked eller et af de mange andre hyggelige julemarkeder - hver by har sin helt egen opskrift.

Se julelysene funkle fra træer og bygninger. Lyt til julesalmer eller store symfonier. Kom i julestemning i de julepyntede gader i hver en købstad, der gør juleshopping til en særlig oplevelse. 

Tag et kig på siden, og find inspiration til juletiden på Fyn.

TV2's julekalender 'Juleønsket' er med FilmFyns investering primært optaget i Nyborg. Hele december er den gamle købstad en del af julekalenderens univers. Mød blandt andet de tre skuespillere, der spiller Julie, Rafi og Willy.

Odense Symfoniorkester spiller julen ind med to koncerter i 2015. Traditionen tro kan du lytte til Händels kendte juleforestilling, Messias, i Odense Domkirke. Eller tag til Jul på slottet, og oplev 300 syngende kornisser spille den kendte julekalender.

Hvis ventetiden er uudholdelig, så tag en tur i Odense ZOO med familien, inden I danser om juletræet. Entréen får du i julegave. Besøg løver eller pingviner, og kig med, når dyrepasseren fodrer julemandens hjælpere, rensdyrene kl. 10.30.

Del denne side