Jul på Fyn

Julen på Fyn er noget helt særligt. Oplev den helt særlige julestemning, der gemmer sig på mange af de eventyrlige slotte og herregårde. De pynter op og byder indenfor til stemningsfulde julemarkeder på hele øen. Købstæderne byder dig velkommen til hyggelige julemarkeder. Besøg det charmerende H.C. Andersen Julemarked i Odense, det fine julemarked i Nyborg eller et af de mange andre hyggelige julemarkeder - hver by har sin helt egen opskrift.

En stor del af dette års julekalender på TV2, Tinkas Juleeventyr, er optaget på dejlige Fyn. Kom til Fyn og følg i Tinkas fodspor – besøg f.eks. nissernes hemmelige landsby, der er optaget i Jernalderlandsbyen ’Odins Odense’.

Tag et kig her på siden, og find inspiration til juletiden på Fyn.

Humlemagasinet

Humlemagasinets juleudstilling

Se de mange smukt pyntede juletræer og juleborde helt frem til jul.

Langesø Julemarked

Julemarked ved Langesø Slot

Tag til julemarked i naturskønne omgivelser. Fæld dit eget juletræ og tag en tur med hestevognen.

Egeskov Slot nat og lys

Lysshow på Egeskov Slot

Kom og nyd en unik decemberaften og et spektakulært lysshow i haven på Egeskov d. 8/12-9/12.

Terrariet Vissenbjerg

Få varmen i de kolde måneder i Terrariet i Vissenbjerg. Kom helt tæt på eksotiske dyrearter fra hele verden. I december er der gratis adgang for børn. Der er åbent hver eneste dag – også juleaftensdag. 

 

Fynske julegaveidéer

På du på jagt efter sjove og anderledes julegaveidéer? Find inspiration til sjove oplevelser og spændende produkter fra Fyn.

Leverpostej med svampe og bacon

Julefrokost og julemad på Fyn

De fynske restauranter glæder sig til at invitere dig indenfor i varmen. Hold din julefrokost på en af disse fynske restauranter, der står klar til at forkæle dine smagsløg med lækker julemad.