Guidet sanse cykeltur på Langeland

Inspired by Langeland vil gerne vise dig alt den smukke rå natur og ro og fred Langeland kan byde på

 

Du kan vælge mellem 2 forskellige ture - en kort og en lidt længere.

 

Den korte tur hedder Kong Humble, hvor vi bla. cykler forbi Kong Humbles høj, som er den største gravhøj på Langeland.

turen er 12 km. Vi kører i roligt tempo, og holder foto pauser undervejs. Turen varer ca. 1 1/2 time.

 

Den lange tur hedder De vilde heste, hvor vi bl.a. kører forbi de vilde heste på Sydlangeland. Turen er 27 km, vi kører i roligt tempo og holder fotopauser undervejs. Turen varer ca. 3 timer.

 

På begge turene skal vi bruge vores sanser. vi skal bl.a. smage på dejlige langelandske specialiteter - det er inkluderet i prisen.

 

Booking

Guidet sanse cykeltur på Langeland

Antal 350,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Inspired by Langeland

Inspired by Langeland vil gerne vise dig alt den smukke rå natur og ro og fred Langeland kan byde på Du kan vælge mellem 2 forskellige ture - en kort og en lidt længere. Den korte tur hedder Kong Humble, hvor vi bla. cykler forbi Kong Humbles høj, som er den største gravhøj på Langeland. turen er 12 km. Vi kører i roligt tempo, og holder foto pauser undervejs. Turen varer ca. 1 1/2 time. Den lange tur hedder De vilde heste, hvor vi bl.a. kører forbi de vilde heste på Sydlangeland. Turen er 27 km, vi kører i roligt tempo og holder fotopauser undervejs. Turen varer ca. 3 timer. På begge turene skal vi bruge vores sanser. vi skal bl.a. smage på dejlige langelandske specialiteter - det er inkluderet i prisen.
Kontakt
Ourevej 3b, Tryggelev
5932 Humble
Tlf. 2325 0980
E-mail: mail@idafriis.dk
Åbningstider
Åbent efter aftale.